Frequently Asked Questions

Întrebări frecvente

Găsiți răspunsuri la întrebări și bucurați-vă de experiența myDrive

Accesul la servicii

Ai cont de firma sau esti organizat sub forma de ONG ori lucrezi sub o entitate juridica si ai nevoie sa iti definim grupurile de lucru ? Nimic mai simplu, iti alegi tipul si numarul de conturi dorite iar noi le legam intre ele in grupurile stabilite de catre tine.

Pentru solicitari de acest fel da-ne un semn pe adresa mydrive-support@hosthub.ro

Atentie ! Nu putem lega in grupuri utilizatorii care nu pot demonstreaza a fi parte a aceleiasi entitati juridice.

Accesul la fișierele stocate pe platforma myDrive este posibil prin utilizarea interfeței web Nextcloud ușor de utilizat, dar și prin utilizarea aplicațiilor dedicate iOS și Android furnizate de Nextcloud sau de alte părți terțe.

Aplicațiile suplimentare myDrive

Da. Puteți viziona fișiere video utilizând playerul încorporat, puteți asculta fișiere audio utilizând aplicația Muzică. Puteți, de asemenea, să ascultați radioul Internet și să utilizați aplicația ocDownloader pentru a descărca videoclipuri de pe YouTube sau pentru a extrage coloana sonoră a fișierelor video YouTube și ao converti automat în format mp3 pentru utilizare ulterioară.

Gestionarea online a documentelor

Desigur. Puteți crea, edita și colabora pe documente de birou, cum ar fi cuvânt, foi de calcul excel și prezentări PowerPoint direct din browserul web. Nu este nevoie să instalați suita de software de birou scump pe stația dvs. de lucru.

Politica de stocare și de rezervă

Fișierele încărcate fac obiectul unui backup în funcție de pachetul de servicii achiziționat. Pachetul Business are 30 de zile de backup zilnic, pachetele Premium au backup săptămânal, în timp ce pachetul de bază nu are backup dedicat. Backup-ul datelor este stocat pe servere dedicate diferite de cele în care rulează serviciul de stocare myDrive.

Platforma de stocare myDrive oferă suport de încărcare a fișierelor mari. Dimensiunea maximă acceptată pe fișier în 10 GB.

Puteți folosi myDrive pentru a stoca orice fel de fișiere. Vă rugăm să rețineți că utilizatorul este responsabil de orice drepturi de utilizare sau drepturi de autor pentru fișierele încărcate în myDrive. Pentru mai multe informații, citiți documentul Termenii și condițiile.

Securitatea și confidențialitatea datelor

Da, datele tale sunt izolate de catre alti utilizatori iar tu controlezi daca doresti si ce doresti sa partajezi cu alti utilizatori, cunoscuti de catre tine, ai platformei myDrive sau catre utilizatori externi ai platformei

BFProject nu utilizează, nu procesează și nu permite accesul la fișierele clienților și la datele stocate pe platforma myDrive. Consultați Termenii și condițiile și Politica de confidențialitate pentru mai multe detalii.

Accesul la orice cont de stocare myDrive se bazează pe numele de utilizator și parola furnizate clientului la activarea serviciului. Distribuirea de fișiere către alți utilizatori este efectuată exclusiv de utilizatorul autentificat în myDrive sau către utilizatorii externi care utilizează un link partajat securizat.

Accesul la infrastructura BFProject este permis numai personalului nostru autorizat. Serverele sunt amplasate fizic în propriul centru de date din București.

Fișierele dvs. sunt stocate pe serverele BFProject situate în centrul nostru de date din București.

Load More